top of page

Социалната чайна

Както вече знаете, за нас е важно да подкрепяме както малки и големи български бизнеси, така и благотворителни организации. Във всяка от кутиите си включваме поне по един продукт, изработен от или с цел да помогне на хора в затруднено положение. 


Днес искаме да ви разкажем за едни от най-ценните си партньори, а именно Социалната чайна. 
Това е пространство за чай, лимонада, домашни печива, събития, работилници, но най-вече е първо работно място на младежи, израснали в уязвима семейна среда.

Това са момчета и момичета, които са отраснали без родители в социални институции и сега полагат усилия да излязат от ямата на разочарованията, лишенията и липсата на перспектива. Целта на екипа е да осигури първата им работа и да им предостави нужните инструменти за тяхната професионална интеграция и личностно развитие.
В Чайната може да ви доведе както ароматът на прясно изпечени масленки и брауни, така и вечерна игра на асоциации, семейна творческа работилница или събитие с рисуване и вино.


В Чайната вашето капучино помага на младеж да подобри уменията си за обслужване на клиенти, а вашето събитие му помага да се научи на бъде организиран, фокусиран и отговорен. В Чайната вашият чай променя животи!
В кутиите ни можете да намерите от техния билков еликсир, мед, дори и занаятчийски шоколад. А ако минавате през Варна, горещо ви препоръчваме да ги посетите и да се запознаете отблизо с всичко онова, което се случва в тяхното магично пространство. 
3 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentários


bottom of page