top of page

Фондация "Конкордия България" - Подарък с кауза


Ние от “Кутия от България” държим да създаваме не просто практични, но и смислени подаръци. Целим да подкрепяме както местния бизнес, така и благотворителни организации, чиято мисия и дейност вярваме, че заслужава да доkoстигне до повече хора. 
Затова днес с радост ви споделяме за едни от партньорите си- “Конкордия България”. Тяхната мисията е да подкрепя деца, младежи и семейства, за да водят пълноценен и самостоятелен живот без дискриминация. Те помагат на децата в неравностойно положение и живеещи в крайна бедност да ходят на училище, да развиват уменията, талантите и потенциала си, да растат уверени и можещи без страх за бъдещето. Младежите се учат как в трудна ситуация да могат да развият умения за работа, да си стъпят на краката и успешно да живеят самостоятелно.
Ателие КОНКОРДИЯ е социално предприятие на фондация “Конкордия България“, което стартира като трудотерапевтична дейност в програмата на младежите, подкрепяни от организацията. Днес то е функциониращ социален бизнес, който предлага ръчно изработени, висококачествени продукти, подходящи за подарък при личен или корпоративен празник и за различни поводи. В ателието работят млади хора, преминали през различни трудности в своя живот. Те получават въвеждащо обучение и назначение на база показани качества, дисциплина и мотивация. Работата им се ръководи и подкрепя от майстор-трудотерапевт, а работните им места се издържат от реализираните продажби.


Може да изберете продукти от Ателие "Конкордия" за Вашата персонализирана кутия от България или да си поръчате Великденската ни кутия, която съдържа красиви свещи във формата на яйце!10 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page