top of page

Перфектният подарък за чужденец

От България с любов ❤️ 🇧🇬

 

България е магическо място, заредено със силни емоции, изпълнено с красиви кътчета, обвито в традиция и история, които и до ден днешен ревностно пазим. Но ние, тукашните хора, най-добре знаем къде се крие красотата на родината, на коя поляна растат най-хубавите билки, в кое село бабите пеят с най-медни гласове, кои лозя дават най-пивкото вино, и кои са най-големите майстори на шевицата, дърворезбата, керамиката.


Затова като се срещнем с чужденци все искаме да им разкажем за тази нашата любима България и да им помогнем да се докоснат до това, с което ние сме израснали. Много от нас имат семейства, приятели, колеги, които живеят в различни държави и често искаме да им изпратим подарък от България - за да им разкажем, за да споделим, за да им остане за спомен.


Именно заради това нашият екип създаде 'Кутия от България' и по-специално кутиите 'За чужденци' и ‘Foodie’. Всяка от тези кутии съдържа предмети и продукти, избрани с много внимание, за да се превърне в перфектния подарък от България за всеки чужденец.


Всяка кутия е изработена от дърво с красив капак, на който е гравирано нашето лого с изключителните български шевици. Още с отварянето очите радва традиционно битово каре, както и силно-въздействащо послание за България, написано на английски език. Към всеки предмет в кутията е приложена информация за историята и обичаите, свързани с подаръка, отново на английски език. По този начин получателят може не само да се наслади на всеки предмет, но и да научи повече за това как е направен,каква е историята му и с какви обичаи е свързан.



Чрез тази кутия споделяме аромата на българската роза, чиито листа са част от свещ с етерично розово масло. За да се докосне получателят още повече до силата на природата, в кутията сме добавили и български козметичен продукт, съчетаващ енергията на натурални билки и растения като лавандула, мента, невен, роза. Не сме забравили и уникалните ни шевици, които красят чорапите, включени в тази кутия. За да може един чужденец да научи повече за историята, кухнята ни, обичаите, най-красивите места, вярванията и традициите ни, кутията включва и джобен пътеводител за България на английски език. Този прекрасен подарък е завършен със сувенирна чаша, която изобразява български забележителности, както и с тирбушон с български мотиви.



В българската кухня е истинска феерия от вкусове и аромати, така че решихме да създадем кутия, изцяло посветена на нея. За тази кутия сме подбрали качествени продукти от български фермери и производители, които прославят автентичните рецепти, пазени векове наред. Сирене, луканка, лютеничка - любимите съставки за българската трапеза, отново придружени с интересна информация и готварски идеи на английски език. За любителите на сладкото присъства уникалният шоколад “Гайо”. Не сме забравили и славното българско вино като в кутията ще откриете малка бутилка вино от една от най-качествените български винарни.


Подарък с кауза


Най-хубавото е,че във всяка 'Кутия от България' има и по един специален подарък с кауза, създаден с много любов от Социалната Чайна ☕️ или от Green Revolucia 🌿.


С 'Кутия от България' ще зарадвате всеки чужденец, турист, или пък любим човек, който е далеч от Вас. Подарете култура и емоция от България 🤍💚❤️

264 преглеждания0 коментара
bottom of page