top of page

НАШИТЕ КУТИИ

Нашата селекция от кутии предлага по нещо за всекиго. Ако търсите подарък за семейство или приятели в чужбина, 'Кутия от България - За чужденци', е перфектният избор. 'Кутия от България - Foodie' е портал към българската кухня и традиционни нашенски храни. Но не е нужно да си чужденец, за да се зарадваш на нашите подаръци. Кутията 'Аз съм българче' е за всички българи, които обичат родината, историята и традициите ни, където и да се намират!

An opened wooden box with a pocket guide, hand cream, aroma candle, coffee cup, socks, and s souvenir in it.

ЗА ЧУЖДЕНЦИ

Повечето от нас имат колеги приятели, семейства от други държави и често ни се иска да можем да им споделим за нашата страна и традиции. 'Кутия от България - За чужденци' е перфектният начин да направим това като изпратим мил подарък, зареден с българщина и автентичност. 

БЪЛГАРСКИ ПОГОВОРКИ

Тази кутия е специална, защото съдържа красива тениска и метално канче с българска поговорка, както и картичка от Социалната Чайна :)

АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ

Ние българчетата сме се пръснали по целия свят, но любовта към родината е градежният камък, който ни дава сили, където и да сме. 'Кутия от България - Аз съм българче' е за всички тези, които обичат нашата страна, независимо дали са у дома или някъде по света. Всеки предмет носи емоция, детски спомени, усещане за уют и принадлежност. 

A board with a glass of wine, chocolate, cheese, sausage, tomatoes, spices, and bread with vegetable chutney on it.

FOODIE

С 'Кутия от България - Foodie' постиламе трапезата за всички ценители на добрата храна. Българската кухня е феерия от вкусове, които галят сетивата и съчетават най-доброто от Балканите, Изтока и Средиземноморието. Подарете тази кутия, която съдържа традиционни български храни и напитки, произведени от нашенски фермери и фирми, с акцент върху качество и автентичен вкус.

bottom of page