top of page

СОЦИАЛНИ КАУЗИ

С  всяка закупена кутия подкрепяте едни от страхотните неправителствени организации или социални бизнеси, с които си партнираме. Някои от уникалните предмети, които може да намерите в нашите кутии са домашното сладко от Социалната Чайна и картички със семена от Green Revolucia. Нека Ви разкажем повече за историите на тези организации и за прекрасните начини, по които те помагат на обществото!

20190822_SocialTeahouse_0109-scaled.jpg

СОЦИАЛНА ЧАЙНА

 

Чайната е пространство за чай и билкови напитки, събития, работилници, но най-вече е първо работно място на младежи, израстнали в социални домове. Целта на екипа е да подкрепя млади хора от проблемна социална и/или семейна среда, като им създаде възможност за независим начин на живот и им даде инструментите да се изградят в личностно и професионално отношение.

Untitled design.png

Green Revolucia e първият магазин с Нулев Отпадък в страната, създаден през 2017 година. Мисията им е да направят природосъобразния начин на живот достъпен за всеки, затова създават и разпространяват алтернативи на пластмасовите изделия за еднократна употреба, залагайки на партньорства с малки местни компании, ориентирани към опазването на околната среда.

GREEN REVOLUCIA

bottom of page