top of page
IMG_20200730_103341.jpg

ЗА ПРОЕКТА

В продължение на стотици години българите са съхранили духа, автентичността и силата си, като са тачили и развивали своите обичаи, деликатеси, приказки и ценности. В България жените са красиви като рози, гости посрещаме с топла пита, мъката давим в руйно вино, наздравица вдигаме с люта ракия, а като ни прихванат лудите...върху въглени танцуваме! Защото можем, защото сме горди и окрилени и когато сме заедно, сме най-силни, най-весели и най-истински!

‘Кутия от България’ е послание за всички, които искат да се докоснат до нашата магия, искат да продължат да носят българското в душата си, искат да споделят нашата история с приятели, приключенци, сродни души - тук, там, навсякъде!

‘Кутия от България’ е проект, който цели популяризирането на културата, обичаите, вкусовете и магията на нашата страна. Всяка кутия съдържа продукти и предмети, подбрани с много внимание и любов, за да предоставят усещане за автентичност и най-добро качество. Ще можете да се насладите на натурални продукти, произведени от някои от най-добрите ферми, занаятчии и производители в България.

Чрез тази кутия искаме да ти разкажем история, да те поканим в България, да ти помогнем да я запомниш! Кутията е прекрасен подарък за всеки, който иска да научи повече за България, за всеки, който е посетил страната и иска да запази хубав спомен, както и за всеки, който е далеч от родината и иска да си спомни усещането на родното място.

bottom of page