top of page

400 “Кутии от България” с кауза 🫶🏻


През януари 2024г. младежката хуманитарна организация Ротаракт България се объркна към екипа на “Кутия от България”, за да създаде и подготви подаръци за международните гости на Европейската Ротаракт Конференция, на която София беше домакин. На тази конференция пристигат гости от Ротаракт клубове в цяла Европа с цел да разгледат и опознаят нашата страна, както и да осъществят контакти, които да им помогнат в реализирането на хуманитарни проекти в полза на обществото.


Целта на организаторите беше да посрещне всички гости с подаръци, представящи им българските култура, история и ценности. Затова “Кутия от България” беше перфектният избор и ние с голям ентусиа



зъм създадохме дизайн на кутия, която да отговаря на нуждите на събитието.


Както Ротаракт, така и “Кутия от България” са организации, за които социалният елемент и изключително важен. Затова нашият екип се свърза със Съюза на глухите в България (СГБ) и с Асоциация на Родителите на Деца с Увреден Слух (АРДУС), които с радост откликнаха на идеята за партньорство. Нашият екип организира две работилници за сглобяване на кутии и повече от 30 деца, младежи и родители се включиха с голям ентусиазъм. За нас беше удоволствие да се запознаем с тези прекрасни организации и с дейността им, както и да творим кутии заедно. В знак на благодарност и двете организации получиха дарения от “Ротаракт България” за развитието на техните дейности и цели.


Ако смислените каузи са важни и за Вашия бизнес, свържете се с нас и ние с удоволствие ще организираме подобни инициативи за поръчки на кутии на 200 броя. 

31 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page